Erotska priča

Ići dole

Erotska priča Empty Erotska priča

Počalji od vrabac taj Sre Jan 26 2011, 19:13

Erotska priča BrFuUlI ja volim da pročitam nekad erotsku priču kao što je ova sto će sad da usledi.
Milutin,vlasnik kafančeta u kome mi svakodnevno ispijamo kaficu i rakijicu, tu skoro, primio na poso jednu zgodnu ženu. Lepa, mlada, vredna, radi i ćuti. Šta više da poželiš.Kako je ušla u kafanče nekako se atmosfera promenila. Nešto mi drugačija, nije kao ranije a i Milutin se uzvrteo. Šta mu je pitam čika Stoleta jer zbog nove devojke?Ma kakvi, kaže, kamo lepe sreće, uvatila ga muka... jesi li zaboravio da je ovo bio kiosk za brzu hranu a on iz meseca u mesec dograđivao po dva tri metra sve dok ne preraste u kafanu. Al' sad došlo vreme da se legalizuje pa traži nekog ko će da mu sredi dozvole ali na žlost mora da podmaže nečiji džep. Da je jedan ni po jada,nego stali u red.... Pita mene Milutin kad sam zadnji put bio kod baba Dostane išo bi i on da je nešto priupita. Vala baš smo se spremili čika Stole i ja da vidimo da li zna kad će da nam bude bolje. Idem i ja sa vama spremno će Milutin.

Obradova se baba Dostana kad nas vide a bogami i mi. Milutinu je odmah rekla, nema ti druge, plati svima, biće ti mnogo manje jer sledeći što dolaze tek će da traže. Ovi se natrpali parama pa možeš da prodješ i sa manje a ovi što dolaze su goli,njima će da treba mnogo više. Šta će jadan čovek,spustio glavu i počeo da priča sam sa sobom,verovatno broji kome sve mora da tutne u džep...

A nama dvojici kaže, znaće te da će biti bolje kad budu počela da vas svrbe jaja. E vala Dostana sad te nište nisam razumeo. Samo idite kući i kad se to desi biće vam jasnije. Šta će mo, odosmo. Čekam ja kad će da me zasvrbe al' ništa. Ne mogu da dočekam da odem u kafanče i još sa vrata pitam,svrbe li koga. Ništa. Prolaze dani a ono ni da zasvrbuckaju.

Danas prođoh pored kuće mog brice Joška i odjednom mi sve prolete kroz glavu. Setih se njega kako u jedno kasno letnje popodne stoji na sred svoga dvorišta sa gumenim crevom u ruci i zaliva travu. Razgovara sa komšijom preko plota. U jednom momentu ga zapita: "šta znači Dušane kad te zasvrbe jaja". Eto,sećam se tog ozbiljnog odgovora i danas: "hoće da se menja vlast moj Joško".
Kako ova baba svašta zna i uvek pogodi.

I sad neko može da me pita a gde je ovde seks? Kako gde, sve što nam se dešava je čista perverzija
vrabac
vrabac
Cafe Latte
Cafe Latte

Broj poruka : 8770
Datum upisa : 20.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu