Čokolada

Ići dole

Čokolada Empty Čokolada

Počalji od vrabac taj Ned Jan 23 2011, 17:15

Čokolada 142tvgxNaljuti se danas Maki na mene,kaže jesi li ti normalan,zašto si pojeo čokoladu za mešenje, zar ne vidiš da spremam materijal za tortu. Jelo mi se nešto slatko,vidim nema ništa i ja ugledah tu čokoladu te otkidoh dve štangle. Počeh ja da se branim,nisam, to ti se učinilo,možda su deca, kad mamin sin reče: "jeste, ja sam ga video". Bogami i ja imam ko će mene da štiti...skočiše ćerke oće oči da mu izvade,brane me, nije tačno, one su kažu pojele.
Možete kolko hoćete da ga štitite, znam ja njega kad je čokolada u pitanju,zar ste zaboravile kad ste bile male ko vam je jeo čokoladu. Mlađa odmah dobaci,brat....a Maki kaže: "nije majkin sin, nego otac i još ste ga vas dve hranile".

Sećam se došli neki ljudi u goste i doneli deci čokolade a Maki im kroz osmeh reče da su trebali da donesu još jednu za mene inace ću sve da im pojedem.
Sledeći put oni štosa radi doneli još jednu,ih kako sam se obradovao. Žena mislila da me postidi a ja je odmah otvorio i počeo da je grickam i da se oblizujem a ona besna, imam utisak da će iz kože da iskoči. Odoše gosti a ćerke otvorile svoje čokolade. Ja se izvalio u fotelju a one hrane svoju bebu,mene,neko je morao da se poigra sa decom, ko bi drugi uvek sam žrtva bio ja a sin sakrio svoju. Mlađa se smeje zna gde ju je ugurao, čim zaspi maznuće je...mama to čula pa će reć: "da ti nije palo na pamet"... brani svog mezimca

Pa sta ću kad volim čokoladu. Mnogo je bre volim i spreman sam da istrpim i neku ružnu reč od Maki a maminom sinu cu večeras da j....
vrabac
vrabac
Cafe Latte
Cafe Latte

Broj poruka : 8771
Datum upisa : 20.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu