Grešnik....

Ići dole

Grešnik.... Empty Grešnik....

Počalji od vrabac taj Ned Jan 23 2011, 16:59

Grešnik.... 2cqnv4k


Opet sam sanjao Jessicu Albu. Ulete u moj mirni san razuzdana i bludna i napravi od mene grešnika. O detaljima ne smem ni da zucnem,taman posla. Ali sam zato odmah konsultovao sanovnik i koliko ja vidim ne piše mi se dobro:

"Gola žena: šteta od laži, snaći će te napast
Razvratna žena : bićeš obeščašćen
udvarati se ženi: poltroni će te prevariti"
ljubiti ženu: dobitak

Crni ja šta me snađe. Što li joj dozvolih da se tako lagano ušeta i još laganije me iskoristi. Najmanje me brine ovo sto tumač snova kaže...navikao sam odavno i na laž i besčašće i prevaru,podneću to nekako. Mene muči kako će Selma ovo da primi i hoće li oprostiti ovom jadnom grešniku.

Pitam ja danas u Milutinovom kafančetu čika Stoleta za savet,šta mi je činiti,.kako da se opravdam kod Selme. A on me zapita da li sam ispričao ovaj san svojoj ženi...nisam još,kasnije ću kažem,nema vremna da me sluša, počela da sprema zimnicu...
Kaže čika Stole,bolje bi ti bilo da prećutis, dobro poznajem tvoju Maki,čini mi se da ćeš ove godine da ostaneš bez ajvara.

Setih se odmah da "ljubiti ženu" u snu znači dobitak. Prećutim li dobiću ajvar. Čika Stole svaka ti je zlatna. Volim ja i Jessicu i Selmu al' volim i ajvar. Shvatio sam, ćutanje je moj dobitak

"samo sam se ja, dušo moja, pocepao na pola"
Selma,Selma....strpljiv sam ja,doći ćeš i ti ko Jessica...Grešnik.... Gifbin1239788747salmaha
vrabac
vrabac
Cafe Latte
Cafe Latte

Broj poruka : 8770
Datum upisa : 20.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu